Friday, April 25, 2014

ODESK READINESS TEST ANSWERS

Here you can find a sample oDesk readiness test questionnaire and answers. oDesk Readiness Test Answers for freelancing contractors starting work on oDesk marketplace. We help you to pass the oDesk readiness test. is a guide line to you freelancing job help Odesk job help and many information are available here.
Here is all New & Old oDesk Readiness Test Questions. Let's start.

Question 1: A good profile includes which of the following? 
Answer: All of the above.

Question 2: What is the secret to being a highly successful freelancer on oDesk?
Answer: All of the above.

Question 3: Which of the following is TRUE about fixed-price jobs?
Answer: All of the above.

Question 4: efore you apply for a job, what questions should you ask yourself?
Answer: All of the above.

Question 5: Which of the following is TRUE about hourly jobs?
Answer: All of the above.

Question 6: What is one smart way to prove you’re right for the job?
Answer: C. Offer to do a short, paid “test project” to show you have the necessary skills.

Question 7: What do you need to be successful on oDesk?
Answer: All of the above.

Question 8: Which statement about the Team app is FALSE?
Answer: C. The Team App must be used for fixed-price contracts. 
 
Question 9: What kind of profile image works best for attracting clients?
Answer: a. A picture of me smiling, because it’s considered more trustworthy and pleasant.
 
Question 10: oDesk charges clients 10% of what they pay on your contract.
Answer: a. True.

Question 11: The oDesk Team application Time Tracker records which of the following
Answer: e. All of the above.

Question 12: Which of the following statements about oDesk fees is FALSE?
Answer: d.  The oDesk fee is $2/hour for hourly contracts

Question 13: Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?
Answer: b. How much to pay and when to pay is at the employer’s discretion

Question 14: Which of the following are NOT permitted on oDesk?
Answer: e. All of the above.

Question 15: Which of the following actions are NOT allowed when applying to job postings?
Answer: e. All of the above.

Question 16: Can I start my own agency on oDesk?
Answer: a. Yes! You can create an agency and earn money by selling the services
of your agency contractors.

Question 17: Which of the following are required to qualify for guaranteed payment?
Answer: All of the above.

Odesk Readiness Test for Agency Contractors with Answers

Question 1: Which of the following statements about oDesk fees is FALSE?
Answer: d. The oDesk fee is $2/hour for hourly contracts

Question 2: The oDesk Team application Time Tracker records which of the following
Answer: e. All of the above.

Question 3: Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?
Answer: b. How much to pay and when to pay is at the employer’s discretion

Question 4: Which of the following are NOT permitted on oDesk?
Answer: e. All of the above.

Question 5: Can I start my own agency on oDesk?
Answer: a. Yes! You can create an agency and earn money by selling the services of your agency contractors.

Question 6: Which of the following actions are NOT allowed when applying to job postings?
Answer: e. All of the above.

Question 7: hich of the following are required to qualify for guaranteed payment?
Answer: e. All of the above.

Question 8: Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?
Answer: e. All of the above.

Question 9: What happens when a contract ends?
Answer: e. All of the above. 

Question 10: Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?
Answer: c. The weekly limit can be changed by the contractor

Question 11: Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?
Answer: e. All of the above.

Question 12: Which of the following are TRUE about youroDesk Work Diary?
Answer: All of the above.

1 comment:

  1. It’s actually a great and useful piece of info. I am satisfied that you shared this helpful information with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing. You can find all seo related backlinks. Search engine optimization is a valuable asset. If you want more information then click SEO LINK BUILDING SERVICE

    ReplyDelete

Please comment.........